Gastenboek

Gastenboek

Ouder van een leerling uit groep 8

"Onze dochter heeft gedurende de lagere school een ‘angst’ ontwikkeld voor de Citotoetsen. We hebben het hier meerdere malen met de verschillende juffen over gehad maar het was iedere keer dikke tranen. We dachten steeds: “ach het gaat wel over.” Tot zij in groep 7 de Entreetoets ging maken en hier een heel ander beeld uitkwam dan wij dachten dat onze dochter aan kon. Bovendien had ze zelf een droom en dat was de Theaterschool. We hebben haar intelligentie laten testen en hier kwam inderdaad uit dat zij tijdens de Citotoetsen een dusdanige angst ontwikkeld had dat haar ware kunnen niet naar voren kwam. We zijn toen bij Esther terecht gekomen. Zij is met onze dochter aan het werk gegaan. Zij heeft haar tools gegeven wat ze kan doen als zij zo’n angstmoment had tijdens de toets. Esther zet het kind centraal en kijkt welke strategie het beste bij haar past. Echt top. Onze dochter heeft in groep 8 haar Cito eindtoets vervolgens gemaakt zonder tranen en angst. Met bovendien een uitslag die geheel paste bij haar kunnen en intelligentietest. Esther nogmaals hartelijk dank, dat ze mede dankzij jou heeft kunnen laten zien wat ze echt kan."

Ouder van een leerling uit groep 5

"Wij merken aan onze dochter dat ze de hulp heel fijn vindt en ze is er heel positief over. Ik wil ook even zeggen dat ik het heel prettig vind zoals je ons op de hoogte houdt. Bedankt hiervoor."

Ouder van een leerling in de brugklas

"Onze dochter heeft altijd met veel enthousiasme je lessen gevolgd. Op naar de workshop mindmappen."

Ouder van een leerling uit 2 vmbo

"Het gaat steeds beter met onze zoon en ik denk dat we op het goede pad zitten.We hebben genoeg handvaten om verder te gaan. We hebben nu een strakkere huiswerkplanning. Doordat hij nu beter is voorbereid, worden de so’s en toetsen ook minder groter beren. Ook het slapen gaat nu goed. Kortom we zijn blij en heel blij met jou! Samen zijn we sterk."

Ouder van een leerling uit groep 7/8

"Onze dochter (groep 7) kwam bijna elke dag uit school en vertelde dat ze buikpijn had, misselijk en duizelig was. Ook vertelde ze ons dat ze het rekenen heel erg moeilijk vond. Haar cijfers werden steeds slechter. Ze gaf aan dat ze rekenen haatte. Wij merkte dat ze bepaalde methodes niet goed beheerste. Wij hebben toen de hulp van Esther gevraagd. Esther is met haar aan de slag gegaan en de achterstand die ze had opgelopen is nu weg. Maar wat het belangrijkste is, onze dochter gaat weer met plezier naar school. Wat ons enorm verbaasd, is dat ze rekenen nu leuk vindt. Ze zit beter in haar vel en ze haalt mooie resultaten. Wij zijn erg tevreden."

Ouder van een leerling uit groep 7

"Hoi Esther, mijn dochter heeft vandaag een rekentoets gehad en we hebben groot nieuws… ze heeft een 9,3!! We zijn heel blij. Echt waar, een 9,3!"

Leerling groep 8

"Dank je wel dat je mij zo goed ondersteund hebt bij rekenen."

Leerkracht groep 7

"Gefeliciteerd met het vijfjarig bestaan van Het Leerpunt. Voor de kinderen die jij begeleidt, ben je elke dag een V.I.P. Congrats! "

Leerling groep 8 en brugklas

"Bedankt voor alle hulp."

Leerling groep 8

"Heel erg bedankt voor alle goede hulp en heel erg bedankt dat je me hebt geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen."

Ouder van een leerling in groep 6 en 8

"Wij willen je nogmaals bedanken voor al jouw hulp en begeleiding! "

Ouder van een leerling uit groep 7 en 8

"Hoi Esther, het is niet te geloven maar onze zoon heeft het boek uitgelezen dat je had meegegeven. Ook onze jongere dochter heeft inmiddels het andere boek bijna uit. Ze zijn besmet met het leesvirus!"