Tarieven

Pakket met leskaart voor 12 individuele lessen
 • 12 individuele lessen van 45 minuten + 15 minuten voorbereidingstijd en evt. reistijd.
 • Intakegesprek.
 • Tussentijds overleg met ouders en/of school.
 • Didactisch onderzoek.
 • Overzicht met leerdoelen.
 • Lesmateriaal voor drie maanden en oefentips voor in de vakantie.
 • Aandacht voor leren leren.
 • Mogelijkheid om tussentijdse vragen te stellen over b.v. de lesstof of het huiswerk.
 • Tips voor ondersteuning in de klas.
 • Begeleidingslocatie in overleg: op de eigen school van de leerling of online (via Zoom).

Tarief voor ouders

Tarief voor ouders
(tarief scholen is op aanvraag)

Bij betaling in drie termijnen: € 225,00 per maand.
Bij betaling in één keer: € 660,00

Tarieven voor leren leren en coaching zijn te vinden op de betreffende pagina.

Vergoeding

Het is niet eenvoudig om in aanmerking te komen voor vergoeding voor remedial teaching. Kunt u de kosten met uw inkomen niet dragen, dan kunt u bij de gemeente wellicht een beroep doen op Bijzondere Bijstand. Ook is het in sommige gevallen mogelijk kosten af te trekken van de belasting of een kindgebonden budget aan te vragen

Aanvullende informatie en algemene voorwaarden

Afmelding lessen

 1. Bij verhindering kunt u de afspraak 24 uur van te voren per WhatsApp, sms, telefoon of e-mail afzeggen. De gereserveerde tijd wordt anders in rekening gebracht. In overleg kan de les worden ingehaald op een ander tijdstip.
 2. In geval van ziekte of verhindering behoudt Het Leerpunt zich het recht voor de afspraak te verzetten of voor een vervangende begeleider te zorgen.

Tarieven en facturering

 1. Remedial teaching: Na de eerste begeleiding ontvangt u de rekening per e-mail. Betalingen kunnen, in overleg, ineens binnen 14 dagen na factuurdatum gedaan worden of bij termijnbetalingen binnen het afgesproken aantal termijnen.
  Leren leren: de betaling voor de programma’s Slim naar de brugklas en Slim leren leren plannen vindt plaats voorafgaand aan de aanvang van het programma. Inloggegevens voor de licentie worden na ontvangst van de betaling verstrekt. Bij betaling in termijnen wordt in elk geval de eerste termijn vooraf betaald.
 2. Onderwijs is vrijgesteld van BTW. Remedial teaching en leren leren vallen onder deze vrijstelling. Voor coaching wordt 21% BTW in rekening gebracht.
 3. Voor het opstellen van een didactisch onderzoeksverslag of behandelplan wordt het uurtarief in rekening gebracht.
 4. De geldende tarieven voor remedial teaching zijn te vinden op: https://www.hetleerpunt.nl/tarieven/ of in geval van een training leren leren op de bijbehorende pagina onder https://www.hetleerpunt.nl/leren-leren/.

Aansprakelijkheid

 1. Het Leerpunt kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor achterblijvende of tegenvallende resultaten, prestaties of vorderingen van de leerling.
 2. Het Leerpunt is niet aansprakelijk voor eventuele gebeurtenissen onderweg, van of naar de praktijk of leslocatie of voor schade op de leslocatie.

Privacy

De privacyverklaring van Het Leerpunt vindt u op https://www.hetleerpunt.nl/privacybeleid/.

De richtlijnen van het RIVM en de aanbevelingen van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers worden gehanteerd.

(De tekst op deze website is met de grootste zorgvuldigheid tot stand gekomen. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.)